Cedevita oprezna: Partizan je u dobrom ritmu...

Izvor: Mondo, 21.Dec.2018, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cedevita oprezna: Partizan je u dobrom ritmu...

Slaven Rimac kaže da njegov tim čeka težak posao u Beogradu, a Filip Krušlin veruje u pobedu

Foto: MN Press

Partizan je na startu sezone iznenadio Cedevitu na njenom terenu, a Zagrepčani veruju da u subotu mogu da im se revanširaju za taj poraz.

Filip Krušlin veruje da je njegov tim od tada napredovao i da u 12. Kolu ABA lige, u subotu, u Beogradu, mogu da iznenade domaćina.

"Biće to još jedan derbi i još jedna utakmica koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je bitna za nas. Pogotovo jer smo prvu utakmicu izgubili i tad je i krenula neka negativna serija što se tiče nas na početku sezone. Međutim, mislim da smo u poslednje vreme dosta dobro konsolidovali redove i da sada igramo u mnogo boljem ritmu nego što smo dočekali tu prvu utakmicu. Nadam se da će biti zanimljiv i dobar meč i nadam se našoj pobedi, koja bi nam sigurno dosta značila za nastavak sezone", rekao je Krušlin pred dolazak u prestonicu Srbije.

Trener Cedevite Slaven Rimac je oprezniji.

"Mislim da je Partizan stvarno u dobrom trenutku. Prošli su u Top 16 Evrokupa, a odigrali su i nekoliko dobrih utakmica u poslednje vreme u ABA ligi. Sigurno nas čeka težak posao. Imamo neke svoje probleme, ali nemamo preveliki pritisak te utakmice. Iskreno, očekujem da će svi igrači biti motivisani, pružiće maksimum, pa ćemo videti šta će nam to doneti", rekao je Rimac.

Partizan u ABA ligi ima skor 6-5, dok Cedevita ima bolji učinak (7-4).

Utakmica Partizan - Cedevita na programu je u subotu od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić u Beogradu.

Parovi 12. kola ABA lige (svi prenosi na TV Arena sport)

u petak

Zadar - FMP 20.00

u subotu

Cibona - Zvezda 17.00

Partizan - Cedevita 19.00

Mega - Igokea 21.00

u nedelju

Mornar - Olimpija 17.00

u ponedeljak

Krka - Budućnost 18.00

Tabela: Zvezda 11-0, Budućnost 8-3, Cedevita 7-4, Mega 7-4, Partizan 6-5, Cibona 5-6, FMP 4-7, Zadar 4-7, Olimpija 4-7, Igokea 4-7, Mornar 3-8, Krka 3-8.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.