Čanak probudio ekipu, pao Bamberg!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak probudio ekipu, pao Bamberg!

Konačno je kraj seriji poraza ekipe Nenada Čanka.

Bivši trener Partizana prošao je kroz prvi krizni period na klupi litvanskog Lijetkabelisa, ali izgleda da je uspeo da trgne svoju ekipu i vrati je u pravu formu.

Lijetkabelis je večeras pred svojim navcijačima ubedljivo savladao nemački Bamberg  u meču 11. kola Grupe C FIBA Lige šampiona.

Tim Nenada Čanka je slavio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 84-67, što mu je četvrta pobeda u 11 odigranih mečeva, kojom se izdvojio na petom  mestu na tabeli, tri kola pre kraja grupne faze takmičenja.

Žiga Dimec je sa 16 poena bio najbolji u pobedničkoj ekipi, a Karinijauskas ga je pratio sa 12, dok je Valinskas upisao 11 poena i 12 skokova. Marko Čararević je upisao devet, a Stefan Sinovec jedan poen.

Ekipu Bamberga predvodili su Elijas Heris sa 13 i Riki Hikmen sa 11 poena.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Utakmicom u Kruševcu odbojkaši Niša "otvaraju" 2019. godinu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jan.2019, 10:39

Prvi meč u ovoj godini, nakon kratke zimske pauze, odbojkaši Niša odigraće u subotu, 19. januara u Kruševcu protiv Napretka. Nišlije imaju 13 trijumfa u nizu, a trener Mario Majcan očekuje da se pobednička serija nastavi i u 2019. godini...Trenutno drugoplasirana ekipa drugog ranga takmičenja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.