Čanak pred Mornar: Neće nas zavarati meč u Laktašima

Izvor: B92, 13.Okt.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak pred Mornar: Neće nas zavarati meč u Laktašima

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Mornara u trećem kolu ABA lige.

"Očekuje nas veoma teška i važna utakmica za obe ekipe. Mornar je startovao sa dva poraza i sada će učiniti sve da tu seriju prekine", rekao je Čanak za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sutra gostuju Mornaru u utakmici trećeg kola ABA lige.

Partizan je novu sezonu u regionalnom takmičenju počeo sa dva poraza, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipa iz Bara upisala dva poraza.

Te dve ekipe su se nedavno sastale u Laktašima na ABA Super kupu i tada je slavio Partizan sa 91:77.

"Utakmica koju smo nedavno odigrali u Laktašima nas neće zavarati. Oni su tokom nedelje pokazali dobru igru u Torinu, gde su zabeležili važnu pobedu u Evrokupu i tako najavili da će na utakmici u nedelju biti na veoma visokom nivou", rekao je Čanak.

"S druge strane, mi ćemo dati sve od sebe da dodjemo do pobede kojom bi odlično započeli seriju od tri uzastopna gostovanja u ABA ligi i Evrokupu", dodao je trener crno-belih.

Utakmica se igra u nedelju od 17 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.