Čanak: Utakmica sa Lokomotivom priprema za FMP

Izvor: B92, 26.Dec.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Utakmica sa Lokomotivom priprema za FMP

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da će njegova ekipa pokušati da ostavi što bolji utisak u predstojećoj utakmici Evrokupa protiv Lokomotive.

"Sutrašnjom utakmicom završavamo učešće u Evropi za ovu sezonu. Pokušaćemo da protiv sjajne ekipe, lidera naše grupe i tima koji sigurno ima evroligaški kvalitet, ostavimo što bolji utisak. Ipak, nama je trenutno od toga važnije da meč iskoristimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao neku vrstu pripreme za ono što nas čeka, a to je subotnji duel protiv FMP-a koji nam u velikoj meri može odrediti dalji tok sezone", rekao je Čanak za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u sredu od 18 časova na gostovanju protiv Lokomotive Kubanj, utakmicu poslednjeg 10. kola grupne faze Evrokupa. ;

Igrač Partizana Vanja Marinković rekao je da njegova ekipa ima obavezu da odigra najbolje što može, bez obzira na to što nema šanse da se plasira u drugu fazu.

"Iako nemamo rezultatski imperativ naša je obaveza da igramo najbolje što možemo u svakoj utakmici. Lokomotiva je dominantna u našoj grupi i biće nam odličan test pred važne utakmice koje nas čekaju u nastavku sezone u ABA ligi", naveo je Marinković.

Utakmicu će propustiti povredjeni Marko Čakarević i Obrad Tomić, koji nisu ni otputovali sa ekipom u Rusiju.

Partizan je u Evrokupu ostvario jednu pobedu u devet utakmica, a Lokomotiva ima svih devet pobeda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.