Čanak: Sada idemo težim putem

Izvor: Mondo, 07.Maj.2018, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Sada idemo težim putem

Trener Partizana izjavio je da nema odustajanja od zacrtanog cilja, a to je titula.

Partizan je porazom u Železniku 87:82 izgubio kontrolu nad borbom za prvo mesto u B grupi Superlige.

Ako FMP ne napravi kiks u preostala tri kola, crno-beli će u plej-of krenuti sa lošije pozicije, ali tek treba da se vidi kakav će im konkretno biti put od četvrtfinala nadalje.

Nenad Čanak je poraz od "pantera" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pripisao pre svega ogromnom skakačkom deficitu.

"Kada jedna ekipa ima 45 skokova, a druga 27, mislim da ne treba ništa dalje analizirati. Za čitavu drugu četrtinu dali smo četiri poena, od toga dva slobodnim bacanjima, u poslednjem napadu. Tako da ne treba dalje ići u analizu", izjavio je trener Partizana.

Crno-beli su početkom drugog poluvremena gubili rezultatom 50:27, a pet minuta pre kraja smanjili su na 72:68, što je bila razlika koja bi im odgovarala.

"Imali smo šansu da izgubimo sa manje od četiri poena, ali ponovo smo doneli neke loše odluke u napadu. I ono što smo odbranili, nismo uspeli da uhvatimo pod našim košem. Možda i ključan je bio njihov skok u napadu posle slobodnog bacanja, što je neprihvatljivo".

Partizan u preostala tri kola igra protiv Dinamika kod kuće, a onda gostuje Vršcu i Metalcu. FMP takođe ima dva gostovanja (Vojvodina i Dinamik), pa završava ligu utakmicom protiv Vršca u Železniku.

"Ovaj poraz nas baca na drugo mesto u grupi i menja put do onoga do čega želimo da dođemo. Ne odustajemo, ali sada idemo težim putem", završio je Čanak.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.