Čanak: Pogodili smo teške šuteve, zaslužena pobeda

Izvor: B92, 09.Okt.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Pogodili smo teške šuteve, zaslužena pobeda

Nenad Čanak, trener Partizana, rekao je posle pobede nad Zenitom iz Sankt Peterburga da je njegov tim došao do zasluženog trijumfa.

"Važna utakmica, nismo dobro krenuli u Evrokupu, a ni u ovom meču. Bili smo mekani na početku, ali smo u drugom bili jači i bolji na skoku", rekao je Čanak za Sportklub posle meča.

Košarkaši Partizana pobedili su Zenit u drugom kolu grupe C Evrokupa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 89:82.

"Kontrolisali smo meč (u drugom poluvremenu), pogodili smo teške šuteve i na kraju zasluženo pobedili. Igrači su dali sve od sebe", kazao je trener Partizana.

Trofejni klub iz Beograda ostvario je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Evrokupa, a u narednom kolu sastaje se sa Valensijom u Španiji. Meč je na programu u sredu 17. oktobra od 20.45.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ČANAK HVALI ATMOSFERU U PIONIRU: Treneru Partizana mnogo znači pobeda nad Zenitom. Evo i zašto (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 09.Okt.2018

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da njegovoj ekipi mnogo znači večerašnja pobeda protiv Zenita iz Sankt Peterburga.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.