Čanak: Pobeda FMP nije senzacija

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2018, 02:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Pobeda FMP nije senzacija

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je posle poraza od FMP u meču sedmog kola grupne faze Košarkaške lige Srbije da je tim iz Železnika potpuno zasluženo stigao do trijumfa i tako naneo prvi poraz Partizanu u domaćem šampionatu.

"Panteri" su tako preuzeli lidersku poziciju na tabeli >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa skorom 6-1.

"Kada jedna ekipa ima 45 skokova, druga 27, mislim da ne treba ništa dalje analizirati. Za deset minuta u drugoj četvrtini smo postigli četiri poena i to dva poena sa linije penala, u poslednjem napadu. Tako da ne treba dalje ići u neku analizu. Imali smo šansu da izgubimo manje od četiri. Ponovo neke loše odluke u napadu. I ono što odbranimo, nismo uspeli da uhvatimo pod našim košem. Možda i ključni je bio skok u napadu posle bacanja, što je neprihvatljivo", objasnio je Čanak i dodao:

"Šta je, tu je. Ovaj poraz od pet razlike nas baca na drugo mesto u grupi. Menja neki put do onoga do čega mi želimo da dođemo. Ne odustajemo, ali sada idemo težim putem".

Trener crno-belih je i pre meča najavio da će se upravo u Železniku videti gde se nalazi njegov tim.

"Deo koji je bio slab govori o svim našim slabostima koje isplivavaju i deo koji je bio dobar takođe govori za sebe. Na kraju, kada se sve sabere, mi smo utakmicu izgubili, FMP je u dva naša meča bio bolji za poen. FMP je deo ABA lige, dobijao je utakmice i u regionalnom takmičenju protiv ozbiljnih ekipa. Ne vidim ovo kao neku senzaciju. Imali smo želju da pobedimo, nismo uspeli, FMP nas je nadigrao i to je to", zaključio je Nenad Čanak.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.