Čanak: Nismo imali unutrašnju igru...

Izvor: N1 televizija, 04.Okt.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Nismo imali unutrašnju igru...

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je posle poraza od Trenta na startu Evrokupa da je italijanski tim zasluženo slavio.

‚Crno-beli‘ su poraženi rezultatom 82:73, pošto su ih mnogo koštale dve nesportske greške Đorđa Gagića. Do trenutka kada je Gagić zaradio prvu Partizan je imao devet poena prednosti, ali je Trento serijom 9:0 stigao do izjednačenja, a posle druge je uspeo da se odvoji.

„Čestitam Trentu na pobedi. Odigrali smo veoma dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u prvom poluvremenu, ali nismo uspeli da završimo taj period igre rezultatom koji smo zaslužili. Imali smo nekoliko veoma loših odluka u napadu tokom poslednjih dva minuta i ekipa Trenta je uspela da izjednači. U drugom poluvremenu smo ostali bez Gagića zbog dve nesportske greške, nismo imali unutrašnju igru, domaći tim je preuzeo kontrolu i priveo utakmicu kraju“, naglasio je Čanak.

Plejmejker Partizana Aleksej Nikolić istakao je da su se saigrači i on borili do samog kraja, ali da su morali da budu pametniji.

„Mislim da smo počeli utakmicu prilično dobro, energično, igrali smo na pravi način, kao što smo se i dogovorili pre meča. Učinili smo ofanzivno i defanzivno sve ono što smo rekli u svlačionici. Onda nam je pala energija, propustili smo nekoliko detalja i oni su se vratili u igru. Nismo uspeli da to ispravimo, ali ako ništa drugo, borili smo se do kraja. Moramo da budemo pametniji kako bismo dobili ovakve utakmice. Prva je utakmica, vraćamo se u salu da vredno treniramo i gledamo napred“, zaključio je Nikolić.

Naredna utakmica košarkaše Partizana u Evrokupu čeka u utorak, kada dočekuju Zenit, uz direktan prenos na Sport Klubu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.