Čanak: Kad Partizan ispadne u polufinalu, to je neuspeh

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2018, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: "Kad Partizan ispadne u polufinalu, to je neuspeh"

Ne zadovoljava trenera Partizana osvojeni kup...

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je da je njegova ekipa pretrpela neuspeh u Super ligi Srbije, a ključ poraza od Crvene zvezde večeras vidi u ofanzivnom skoku protivnika.

"Čestitke Zvezdi na prolasku u finale. Ispadanje u polufinalu nije ono što Partizan želi i sigurno predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neuspeh. Što se tiče današnje utakmice, u utakmici u kojoj protivnik ima 1:0 u seriji i ti se boriš za opstanak u seriju, a daš rivalu 18 ofanzivnih skokova...Tu je ključ današnjeg poraza. U nekoj rezultatskoj aktivi kad smo bili, Zvezda se vraćala skokovima u napadu. Pričam vruće glave, ali to vidim kao uzrok poraza", rekao je Čanak.

Zvezda je večras pobedila 81:73 i tako slavila sa 2:0 u polufinalnoj seriji Super lige. Ipak, Partizan je posle šest godina osvojio trofej u kupu, može li se ova sezona ipak smatrati uspešnom?

"Što se tiče sezone, Partizan kad ispadne u polufinalu to je svakako neuspeh. O sezoni, nisam tu bio od početka i ne osećam se komforno da pričam o celoj sezoni, to je više pitanje za ljude iz kluba. Ako pričamo o KLS, ovo je neuspeh", rekao je Čanak.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čanak: Ovo je neuspeh, Veličković: Hoću samo da se odmorim

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2018, 11:38

Kada gubiš 1:0 i igraš za finale nedopustivo je da protivnik ima 18 ofanzivnih skokova – rekao je trener Partizana. Novica: Sada ću malo da se posvetim porodici, da vidim šta ću i kako ću Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da je ispadanje crno-belih u polufinalu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.