Čanak: Igrači su dali sve od sebe

Izvor: N1 televizija, 18.Okt.2018, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Igrači su dali sve od sebe

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je posle poraza od Valensije u trećem kolu Evrokupu da su njegovi igrači u pojedinim trenucima igrali bez odgovornosti u napadu i da je rival to kaznio.

'Slepi miševi' su slavili protiv 'crno-belih' rezultatom 79:71 i tako zadržali maksimalni skor u drugom po rangu evropskom klupskom takmičenju. Valensija je na najbolji način iskoristila izuzetno loš finiš prvog poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << gostiju i potom preuzela vođstvo, a zatim ga nijednog trenutka nije ispuštala.

"Čestittam Valensiji na pobedi. U prvom poluvremenu smo igrali pametno u napadu, igrali smo duže napade, ali smo igrali veoma mekano u odbrani. Valensija je postigla mnogo poena ispod koša, mi nismo pravili faulove, niti ih koristili do bonusa na pravi način. U drugom delu, odigrali smo jače u odbrani, ali smo tri-četiri minuta u trećoj deonici igrali bez odgovornosti u napadu i Valensija koja je veoma jak protivnik je to iskoristila da nas kazni. Na ovoj utakmici su nam nedostajala dva važna igrača na poziciji tri - Bondža Si i Rade Zagorac, igrači su dali sve od sebe, ali na kraju to nije bilo dovoljno za pobedu ovde", naglasio je Čanak.

Košarkaše Partizana naredna utakmica čeka u subotu, kada gostuju Olimpiji u okviru četvrtog kola ABA lige. Sledeći rival u Evrokupu biće im Asvel, u utorak, uz direktan prenos na Sport Klubu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.