Čanak: Dokaz da Kup nije bljesak

Izvor: N1 televizija, 04.Mar.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Dokaz da Kup nije bljesak

Posle pobede Partizana nad jednim od kandidata za trofej ABA lige podgoričke Budućnosti trener crno-belih Nenad Čanak nije krio zadovoljstvo zbog još jednog velikog skalpa, posle kup trijumfa nad Crvenom zvezdom.

- Bitna pobeda za nas da potvrdim,o uspeh iz kupa iako rezultatski nema toliki značaj. Mada, Partizan uvek ima obavezu da igra što bolje i učinićemo sve da osvojimo to peto mesto. Ovo je potvrda da kup u Nišu nije bio samo trenutni bljesak, nego da se >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ekipa diže i pruža partije sa zadovoljavajućim kvalitetom. Bitno je da vratimo veru navijačima da možemo da igramo sa vodećim ekipama regiona - rekao je Čanak.

Briljirao je kapiten Novica Veličković.

- On nas je u prvom držao u priključku. Odigrao je sjajnu utakmicu, drago mi je što je pokazao da može da igra na vrhunskom nivou.

Dotakao se i povrede Vilijams Gosa.

- Gos je istegao zadnju ložu. Trenirao je posle Niša sve vreme. Pre par dana osetio bol. Nismo hteli da ga forsiramo, ali mislim da će biti sve u redu. I Đoko Šalić je van stroja, ali smo energijom to kompenzovali.

Partizan i pored pobede ostaje na petom mestu ABA lige bez šanse da učestvuje u plej-ofu, dok je Budućnost porazom skoro pa izgubila sve šanse za prvo mesto u ligaškom delu, jer je Zvezdi dovoljna pobeda u preostala dva meča, već je ugrozila i drugu poziciju, pošto je sada poravnata sa Cedevitom i mora da pobedi FMP u poslednjem kolu u Morači kako bi imala prednost domaćeg terena u plej-of duelu upravo sa Zagrepčanima. Ukoliko izgube, a Cedevita u Zagrebu pobedi Partizan, hrvatski predstavnik biće drugi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.