Calexico: Razglednice, specijaliteti i voće

Izvor: B92, 30.Jul.2013, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Calexico: Razglednice, specijaliteti i voće

Članovi američkog sastava Calexico, koji će 7. avgusta održati koncert u Beogradu, od organizatora - promoterske kuće "Long Play" traže da im obezbedi uz lokalne specijalitete i razglednice i poštanske marke.

"Lokalne razglednice i marke (za slanje u SAD). Važno!!!", posebno se ističe u spisku zahteva benda, koji će prvi put u karijeri nastupiti u Srbiji i Beogradu u sredu 7. avgusta na teniskim terenima Odbojkaškog kluba Partizan na Malom Kalemegdanu 2.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Bend iz Arizone prepustio je "Long Play"-u izbor lokalnih specijaliteta, ali su zato izričito tražili da im tokom boravka u Beogradu budu na raspolaganju sveže voće poput manga i avokada, "mali poslužavnik svežeg i opranog organskog povrća", sirovi spanać, običan jogurt, dve litra mleka, tvrdo kuvana jaja, konzervisane sardine, izbor kvalitetnih čokolada...

Uz gajbu običnog piva članovi "Calexico"-a zahtevaju i 15 flaša bezalkoholnog piva, po bocu crvenog i belog vina "visokog kvaliteta", bocu viskija "Jameson", dve boce mineralne vode "San Pelegrino", sokove od pomorandže, brusnice...

Bend, koji kombinuje uticaje tradicionalne latino muzike, kantrija, džeza i indi roka, simbolično nazvan po gradiću na granici SAD i Meksika, dolazi u Beograd u okviru evropske turneje povodom aktuelnog albuma "Algiers" (2012).

Za koncert "Calexico" u prodaji su karte po ceni od 1.500 dinara, odnosno 2.500 dinara za VIP ulaznicu, preko mreža "Eventim" i "Ticketline".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Članovi "Kaleksika" od organizatora koncerta tražili razglednice, sirovi spanać i sardine u konzervi

Izvor: Blic, 30.Jul.2013

Članovi poznatog američkog sastava "Kaleksiko", koji će 7. avgusta održati koncert u Beogradu, od organizatora su tražili da im obezbedi lokalne specijalitete, razglednice i poštanske marke...- Lokalne razglednice i marke (za slanje u SAD). Važno!!! - posebno se ističe u spisku zahteva "Kaleksika",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.