Čakarević ponovo u Partizanu?

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2017, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čakarević ponovo u Partizanu?

Ovu vest javio je portal Eurobasket.com

Kako javlja portal Eurobasket.com Marko Čakarević biće novi košarkaš Partizana od naredne sezone, što znači da će ponovo obući crno-beli dres koji je nosio od 2011. do 2013. godine.

Takođe, to bi značilo da će igrati pod vođstvom Miroslava Mute Nikolića koji ga je vodio i prošle sezone u Dinamiku gde je Čakarević beležio veoma dobre brojke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Prosečno je beležio 14 poena, sedam skokova i tri asistencije u MOZZART Superligi Srbije.

Čakarević za MOZZART Sport: Da se kod nas ulaže u košarku kao u Rumuniji...

On je pre dolaska u Dinamik igrao u Rumuniji za Temišvar, a imao je i veliku povredu zbog koje nije dugo igrao. Kod Nikolića u Dinamiku se ponovo razigrao, a sada bi mogao da dobije šansu da opet nosi crno-beli dres.

Čakarević je u karijeri igrao za ASVEL, Pelister, Svislajon, Radnički Kragujevac  (kod Mute Nikolića), Metalac, Igokeu, Temišvar i Dinamik.

Da li je nova-stara stanica Partizan?

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizan dobija NEOČEKIVANO pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2017, 08:56

Muta Nikolić već zasukao rukave kada su pojačanja u pitanju, iskusni košarkaš vraća se u Partizan?..Dolaskom Miroslava Mute Nikolića nije stavljena tačka na dolaske iz Dinamika u Partizan. Naprotiv, još pre par nedelja je najavljeno da će istim putem krenuti i još trojica košarkaša Dinamika...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.