Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2021, 11:38

Čačanska Sloboda ponovo će ugostiti mlađe selekcije Partizana

Na stadionu u Velikoj koloniji prva utakmica startuje u utorak od 11.00 sati

Sportsko poslovna saradnja FK Partizan i čačanske Slobode nastavlja se novim akcijama. U utorak 15. juna na fudbalski teren u Velikoj koloniji stižu dve selekcije “crno – belih”.

U 11.00 sati sastaju se pioniri Slobode i selekcija Partizana 2007. godište. Dva sata kasnije igraće selekcije dečaka rođenih 2013. godine. U pratnji mladih fudbalera iz Beograda nalaziće se treneri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i direktori iz omladinske škole jednog od večitih rivala.

Biće ovo još jedna lepa prilika da se pogledaju nove nade srpskog fudbala.

Inače, pre nekoliko dana, na terenu FK Sloboda, održana je “smotra” polaznika škole fudbala i ostalih selekcija kluba na kojoj su “postrojeni” svi polaznici. Više od 200 dečaka.

Predsednik kluba Dušan Vukosavljević tom prilikom je kazao: “Klub postoji 71 godinu. Imamo sve kategorije, od seniora do najmlađih polaznika škole fudbala. Malo je nedostajalo da izborimo plasman u srpsku ligu. Akcenat je u radu sa najmlađim dečacima, imamo sve selekcije od dečaka rođenih 2016. do onih iz 2004. godine, negde oko 230 fudbalera. Sa njima radi devet licenciranih trenera. Naš generalni sponzor je kompanija Sloboda koja se trudi da nam omogući maksimalne uslove. Imamo parafiran ugovor sa Partizanom o sportsko poslovnoj saradnji koji podrazumeva “crno – bele” dane. Jednom je Partizan sa svojim selekcijama naš gost, a jednom smo mi gosti u Beogradu. U utorak nam stižu mladi polaznici Partizanove škole fudbala”, kazao je Dušan Vukosavljević. 

PIŠE: Đurđe Mečanin

[email protected]

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.