ĆUS MATEO: Imamo dobru šansu da odemo na F4

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 15:55

ĆUS MATEO: Imamo dobru šansu da odemo na F4

Real Madrid dočekuje Partizan sutra od 20.45.

Trener košarkaša Reala Ćus Mateo izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Partizanom da njegov tim ima dobru šansu da se plasira na Fajnal for Evrolige. Real će ugostiti crno-bele u prvom meču plej-ofa asutra od 20.45.

 - Uživamo u trenutku i spremni smo za ono što nas čeka. Imamo dobru šansu da odemo na Fajnal for. Znamo kako se igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove utakmice, šta je potrebno da bismo otišli dalje, da ostavimo kožu na parketu. Želimo da posle svake utakmice možemo da se pogledamo u oči i kažemo da smo uradili sve - rekao je Mateo i dodao da umor ne može da bude izgovor. - Ne bih previše o umoru. Imamo važnu utakmicu i ne želim da razmišljamo o tim stvarima. Apsurdno je sada pričati o tome da li je trebalo da igramo u subotu ili nedelju, ujutru ili uveče. Ekipa se dobro oseća, oporavljeni smo, uprkos činjenici da smo u krevet legli tek posle 2.30 ujutru. Spremni smo i puni samopouzdanja. Svi su na 100 odsto.

Španski stručnjak osvrnuo se na kvalitete trenera Partizana Željka Obradovića.

 - On je izuzetan. Gledao sam ga kako radi posao od mlađih dana i čak smo se sreli kada sam vodio mlađe kategorije Reala, a on osvojao trofeje sa klubom. Oduvek sam voleo da idem na njegove treninge i gledam ga kako radi. On je brutalan trener, zver na klupi i referenca za sve nas koji želimo da budemo dobri treneri. Ali, ovde se ne radi o trenerima, već igračima, jer oni će igrati utakmice, ne mi - izjavio je Mateo.

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja se takođe osvrnuo na pitanje o umoru igrača.

 - Priča se o umoru, ali ne vidim kod igrača da se iko žali na neke probleme ili nelagodnost. Nalazimo se u najvažnijem momentu sezone. Nikada se nisam žalio na kalendar takmičenja ili koliko je utakmica. Moraš da igraš i uvek budeš na 100 odsto - zaključio je Hezonja.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.