‘CRNO NA BELO’: Partizan objasnio zašto je izbacio Gordana Petrića iz Skupštine kluba (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Okt.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘CRNO NA BELO’: Partizan objasnio zašto je izbacio Gordana Petrića iz Skupštine kluba (VIDEO)

Jedini neutralan član Skupštine FK Partizan održane 14. septembra, Gordan Petrić, izbačen je iz njenog članstva, a objašnjeno je i zbog čega.

O tome je u prilogu TV Partizan govorio Vladimir Vuletić, predsednik Nadzornog odbora FK Partizan i vođa pravnog tima. Slučaj Gordana Petrića je, prema Vuletićevim rečima, gotovo istovetan onima kada su odstranjeni Ostoja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Mijailović i Dragoljub Vukadinović.
– Prema članovima Statuta 57. i 26. zabranjena je svaka vrsta aktivnog ili pasivnog, direktnog ili indirektnog učestvovanja u bilo kom obliku angažovanja u nekoj konkurentskoj organizaciji. Čukarički jeste učesnik Superlige, a Petrić je 27. septembra postao trener prvog tima Čukaričkog i samim tim se našao u sukobu interesa – kaže Vuletić.
FOTO: STARSPORT – Zamislimo, recimo, da Partizan nije doneo takve odluke u slučaju Ostoje Mijailovića, Vukadinovića i Petrića. U tom slučaju, javnost je mogla da kaže i da optuži Partizan da neprincipijelno kontorliše tri kluba člana Superlige Srbije – Borac, Metalac i Čukarički – pa bi se Partizanu u tom pogledu moglo dogodi da bude optužen za neregularnost takmičenja i da direkltno kontroliše rivale – rekao je Vuletić.
Međutim, Vuletić je istakao da ni na koji način ne stavlja teren na leđa Petrića zbog neodržane Skupštine 14. septembra.
– Ne može se njemu nametati bilo kakva odgovornost za neodržavanje Skupštine, već je to na onim delegatima koji nisu došli – istakao je Vuletić.

(Izvor: youtube / DanasConferences)
The post ‘CRNO NA BELO’: Partizan objasnio zašto je izbacio Gordana Petrića iz Skupštine kluba (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.