Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 13:16

CRNO-BELI OTKLONILI DILEMU: Partizan se oglasio povodom dovođenja Slukasa

Smatraju da ide u Istanbul.

Iako se pojavila se informacija da je Partizan poslao ponudu Kostasu Slukasu, iz crno-belog tima stigao je demant.

Uprkos tome što je prva vest došla od pouzdanog izvora, litvanskog BasketNews-a, Mozzart Sport je istakao da je iz redova šampiona ABA lige  stigla potvrda da grčkom reprezentativcu nije ponuđena saradnja.

Nezvanično, u crno-belom klubu su uvereni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Slukas već izabrao da se vrati u Fenerbahče.

Prethodne sezone je beležio 11,0 poena, 5,6 asistencija i 2,1 skok po nastupu u Evroligi i bio jedan od ključnih igrača Olimpijakosa u osvajanju prvog mesta na tabeli Evrolige u ligaškom delu, odigrao veliku ulogu i tokom plej-ofa i Fajnal fora u Kaunasu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.