CRNO-BELI NA SLATKIM MUKAMA: Partizan dobija NEOČEKIVANO pojačanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 16:55

CRNO-BELI NA SLATKIM MUKAMA: Partizan dobija NEOČEKIVANO pojačanje!

Trinkijeri može da bira.

Partizan je tokom dana završio veliki posao, potpisivanjem novog ugovora sa Markusom Pejdžom. Amerikanac će i u naredne dve godine braniti crno-bele boje, a igrački kadar kod trenera Andree Trinkijerija uskoro bi mogao da bude bogatiji za još jedno novo/staro lice.

Budući da se italijanski šampionat prekinut, Aleksej Nikolić ima obavezu da se kao pozajmljeni igrač u Trevizu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javi na okupljanje Partizana sa kojim i dalje ima ugovor.

S obzirom na to da je odlučeno da se Palakanestro više ne igra, Slovenac je spakovao kofere i vratiće se u Beograd. Konačnu odluku o Nikolićevom statusu u Partizanu daće trener Trinkijeri, koji ima poslednju reč o tome da li mu je Aleksej potreban u novoj sezoni ili će na novu pozajmicu.

Podsetimo, tokom igranja u Trevizu do prekida sezone, Aleksej Nikolić je prosečno po meču beležio 10,6 poena, 4,8 asistencija i 3,5 skokova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.