ČOVIĆ JASAN: Janković može u Partizan, ali SAMO pod jednim uslovom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČOVIĆ JASAN: Janković može u Partizan, ali SAMO pod jednim uslovom

Pričalo se i o budžetu Zvezde.

Status Stefana Jankovića i dalje je veoma interesantna za srpsku sportsku javnost. O tome je govorio i predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović, povodom brojnih spekulacija da bi mogao da pređe u Partizan.

- Nemamo problem da neko pređe u crno-beli tabor. Obeštećenje je 200.000 evra. Možda i na rate. On nije slobodan igrač i to ćemo da branimo do najviših međunarodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << instanci. Ponosno smo što je igrao za nas, verujem da je i on ponosan. Može gde hoće, samo neka novac legne na račun - rekao je Čović na TV Pink, a prenosi Telegraf.

Takođe je pričao i budžetu.

- Bruto budžet je 3.5 miliona evra. Drugi ne izlaze sa svojim ciframa. Ne možemo da očekujemo nerealne stvari. Perperoglu košta između 250 i 300 hiljada evra.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.