Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIRKUS KOLORADO: Nastavlja se haos u upravi Partizana…

Dešavanja u Partizanu je najbolje opisati kao – haotična.
Nakon što je Mile Jovičić aktivirao menicu, uprava Partizana je bivšem članu uprave isplatila novac koji mu duguje, da bi potom Jovičić bio smenjen!
Naime, kako je Miloš Vazura rekao za Informer, Partizan je isplatio Jovičiću novac koji mu duguje. U isto vreme, Žurnal je objavio informaciju da su crno-beli Jovičića smenili, a izbor je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pao na Aleksandra Blagojevića, dugogodišnjeg funkcionera rukometnog kluba Partizan.
Nema sumnje da ovo nije poslednja epizoda sapunice koja se već (pre)dugo odvija u Humskoj…
NEMA MIRA U PARTIZANU: Crno-beli moraju da plate 100 hiljada evra, hoće li igrači ostati bez plata?
 
The post CIRKUS KOLORADO: Nastavlja se haos u upravi Partizana… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.