CENI PARTIZAN, ALI… Košarkaš Reala ima recept za trijumf u Areni

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 10:08

CENI PARTIZAN, ALI… Košarkaš Reala ima recept za trijumf u Areni

Adam Hanga optimista.

Košarkaši madridskog Reala doputovali su u Beograd u veoma teškoj situaciji. Izgubili su obe utakmice četvrtfinalne serije na svom parketu i u paklu “Arene” moraće da se vade.

Posao im otežava i činjenica da će navijači Partizana biti dodatno “našpanovani” zbog tuče u finišu druge utakmice i nema sumnje da igračima “kraljevskog kluba” nimalo neće biti prijatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada istrče na parket najveće dvorane na Balkanu.

Međutim, plejmejker Adam Hanga veruje u pozitivan scenario po svoju ekipu.

- Moramo da zadržimo hladnu glavu i da se koncentrišemo na košarku. Pokazali smo tokom sezone da možemo da igramo na vrlo visokom nivou. Ako budemo igrali čvrstu odbranu možemo da pobedimo. Ključ će biti u odbrani – istakao je Hanga.

Ishvalio je i crno-bele.

- Partizan je odlično utrenirana ekipa sa jasnim metodama u napadu. Ali, imamo i mi vrline, pa ako se budemo dobro branili imaćemo šansu za trijumf – jasan je Hanga.

Duel treće serije plej-ofa Evrolige na programu je u utorak u 20.30 časova u “Areni”.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.