ČELNIK PARTIZANA DOBIO OTKAZ ZBOG VREĐANJA PREDSEDNIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2023, 19:32

ČELNIK PARTIZANA DOBIO OTKAZ ZBOG VREĐANJA PREDSEDNIKA

Izdali saopštenje...

Na vanrednoj sednici Skupštine Asocijacije rukometnih klubova Superlige (ARKUS) doneta je odluka o razrešenju Željka Perkunića sa mesta člana Upravnog odbora ARKUS, zbog vređanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez ispravki:

- Asocijacija rukometnih klubova Superlige najoštrije osuđuje neprimereno ponašanje predsednika rukometnog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan prema Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Nedopustivo je da se na takav način i bez trunke odgovornosti odnosi bilo koji nosilac javne ili društveno odgovorne funkcije prema Republici Srbiji i njenim legitimno izabranim organima, a naročito ne prema Predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je između ostalog dao izuzetan doprinos u opredeljivanju sredstava u poslednje tri godine, zahvaljujući čemu su mnogi klubovi uspeli da održe egzistenciju ili da značajno unaprede rad.

Članovi Skupštine, koji su pristupili glasanju, bili su jednoglasni u osudi neprimerenog ponašanja i odluci da dosadašnji član Upravnog odbora bude smenjen - navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

REAGOVALA ARKUS LIGA: Predsednik Partizana razrešen zbog vređanja predsednika Srbije!

Izvor: HotSport.rs, 14.Feb.2023, 05:30

Neće više biti član UO. Asocijacija rukometnih klubova Superlige (ARKUS), održala je vanrednu sednicu, na kojoj je doneta odluka o razrešenju Željka Perkunića sa mesta člana Upravnog odbora. Predsednik crno-belih se pojavio na snimku, gde je sa nekoliko navijača Partizana vređao predsednika...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.