ČAKAREVIĆ: Ne može da se kaže ko je favorit

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAKAREVIĆ: Ne može da se kaže ko je favorit

Partizan u prvoj polufinalnoj utakmici gostuje Zvezdi.

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde će u ponedeljak otpočeti bitku za finale nacionalnog prvenstva. Partizan ima problema sa igračkim kadrom, pod znakom pitanja su Banđa Si i Aleksandar Aranitović, ali i pored toga, krilo crno-belih Marko Čakarević ističe da favorita nema.

SPOJIO I KOŠARKU I FUDBAL: Dončić jednom rečenicom objasnio ZAŠTO je Real najbolji (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

ŠAMPIONSKI PREOKRET: Ratnici su bili pred velikim PONOROM! Gubili 17 razlike, a onda se desilo ČUDO!

- Nismo dugo igrali jedni protiv drugih. Još od finala Kupa Koraća. I ne može da se kaže ko je favorit, ko je u boljoj formi. Nijedan tim nije imao jakih utakmica, posebno mi. Mi još od završnice Jadranske lige u martu, nismo igrali dosta jakih utakmica. Sve zbog novog izgleda lige i odluke da se podeli u dve grupe – rekao je Čakarević.

Iskusni košarkaš rekao je da ne zna kakva je situacija sa Banđom Sijem pred duele sa Zvezdom.

- Ne znam kakva je situacija sa Banđom, da li će igrati u polufinalu. Ali bitnije je da nije bilo ništa strašno. Jer – onaj pad je baš bio nezgodan. Najvažnije je da je on dobro, a kad god se vratio, biće dobrodošao – rekao je Čakarević.

Prvi polufinalni meč između Crvene zvezde i Partizana na programu je u ponedeljak od 18 sati, a domaćin je Zvezda.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.