Buskalja: Protiv Partizana se samo pobeda računa

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buskalja: Protiv Partizana se samo pobeda računa

Trener Trenta Mauricio Buskanja optimista je pred meč 6. kola Evrokupa protiv Partizana u Beogradu.

Italijanski tim je u seriji od devet poraza u svim takmičenjima, a jedini trijumf ove sezone upisali su upravo protiv Beograđana na startu Evrokupa 82:73.

"U teškom smo trenutku, u seriji smo poraza, ali radimo na tome da promenimo našu sezonu. Potrebna nam je pobeda u Beogradu kako bismo sačuvali nade za prolaz u Evrokupu. Možemo to da učinimo sutra, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << " rekao je Buskalja.

"Ovaj meč je odlučujući za naš put u Evrokupu i dolazi u momentu kada ne igramo našu najbolju košarku. Želimo da idemo u Top16 i daćemo sve od sebe. Hoćemo da se borimo drugačije nego do sada i hoćemo da odigramo najbolji mogući meč kako bismo dobili utakmicu. Samo se pobeda računa", jasan je Buskalja.

Trentno je u subotu u prošlom kolu prvenstva Italije pretrpeo katastrofu na gostovanju Avelinu 110:72, a u međuvremenu ekipu je pojačao dojučerašnji igrač Budućnosti Aron Kraft.

"Želimo da poželimo Aronu dobrodošlicu. Mi znamo njegove kvalitete na obe strane terena. Sa njim u sastavu možemo da napredujemo kao tim i možemo da nađemo veći balans u timu i da budemo čvršći", poručio je dugogodišnji trener Trenta.

Oba tima imaju učinak 1-4, a meč iz dvorane "Aleksandar Nikolić" na programu je u utorak u 20 časova, uz prenos Sport klubu 1.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.