Bugarin Kabakov sudi utakmicu Partizana i Sparte u LK

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2022, 17:22

Bugarin Kabakov sudi utakmicu Partizana i Sparte u LK

Bugarin Georgi Kabakov biće glavni sudija na revanš meču šesnaestine finala Lige konferencija između fudbalera Partizana i Sparte.

Bugarski sudija je već sudio Partizanu 2018. godine, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv litvanskog Trakaija.

Kabakov je ove sezone sudio po jedan meč u grupnoj fazi Lige šampiona i Lige Evrope, kao i meč kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Svetsko prvenstvo Austrija - Škotska.

Utakmica između Partizana i Sparte igra se u četvrtak od 18.45 sati na stadionu u Humskoj, a u prvom meču crno-beli su slavili 1:0.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Litvanija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugarin Kabakov sudi utakmicu Partizana i Sparte

Izvor: RTS, 22.Feb.2022

Bugarin Georgi Kabakov biće glavni sudija na revanš meču šesnaestine finala Lige konferencija između fudbalera Partizana i Sparte. Duel de igra u četvrtak od 18.45. Direktan prenos je našem Programu programu. . Bugarski sudija je već sudio Partizanu 2018. godine,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.