Budućnost ubedljiva u Pecari

Izvor: B92, 27.Okt.2013, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost ubedljiva u Pecari

Košarkaši Budućnosti nadigrali su Široki Brijeg 81:67 u gostima, u pretposlednjem meču petog kola ABA lige.

Podgoričane su do trećeg trijumfa predvodili Čedomir Vitkovac i Aleksandar Ćapin sa po 16 poena, koliko su i ko domaćina imali Džons i Petrović.

Ranije u nedelju Partizan je slavio u Skoplju, dok će kolo u ponedeljak zatvoriti duel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde i Solnoka u Pioniru.

Budućnost je odmah krenula silovitu u teško osvojivoj Pecari, povela 9:0, da bi već nakon prvih deset minuta bilo +16 (21:6). Široki se pokrenuo u sledećem periodu, te smanjio zaostatak do poluvremena na 34:28.

Međutim, gosti u nastavku ponovo dominiraju, te u poslednju četvrtinu ulaze sa nedostižnih +19 (64:45). Do kraja meča Širooki nije uspeo da pronađe rešenje, pa je doživeo prvi poraz na svom parketu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Budućnost ubedljiva u Pecari

Izvor: B92, 27.Okt.2013

Košarkaši Budućnosti nadigrali su Široki Brijeg 81:67 u gostima, u pretposlednjem meču petog kola ABA lige...Podgoričane su do trećeg trijumfa predvodili Čedomir Vitkovac i Aleksandar Ćapin sa po 16 poena, koliko su i ko domaćina imali Džons i Petrović...Ranije u nedelju Partizan je slavio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.