Budućnost se oporavila od Partizana

Izvor: B92, 10.Dec.2022, 22:55

Budućnost se oporavila od Partizana

Košarkaši Budućnosti savladali su Studentski centar rezultatom 88:76 u meču 10. kola ABA lige.

Domaćin je protivniku prepustila prednost samo na startu utakmice, ali su ubrzo prebacili u viši stepen prenosa.

Već na kraju prve deonice su imali 16 poena prednosti, što je ujedno bila i najveća prednost. Nisu uspeli u drugom poluvremenu da je zadrže, gosti su stigli do -2, ali više od toga nisu mogli.

Budućnost je do pobede predvodio Kameron Rejnolds >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 21 poenom i pet skokova, dok je Marko Jagodić Kuridža meč završio sa 17 poena, pet skokova i tri asistencije. Sada imaju šest pobeda i četiri poraza pred gostovanje u Bar tamošnjem Mornaru.

Kod ekipe Studentskog centra najbolji je bio Danilo Tasić sa 20 poena, pet skokova i četiri asistencije. Ovo je bio njihov šesti poraz, a imaju i četiri pobede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.