Budućnost pobedila Partizan

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost pobedila Partizan

Košarkaši Budućnosti pobedili su večeras na svom parketu Partizan sa 65:60 (12:19, 17:18, 22:15, 14:8) u derbi utakmici osmog kola ABA lige.

Meč u dvorani Morača doneo je čvrstu igru oba tima, ali i loš procenat šuta na obe strane. Crno-beli su od sredine prve četvrtine, pa sve do kraja treće imali kontrolu, a u pojedinim trenucima bili su i nadomak dvocifrene prednosti.

Budućnost je ipak dobrom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << igrom u trećoj, a posebno u poslednjoj četvrtini, kada su i napravili seriju 15:4 došli do preokreta, za koji se ispostavilo da im je i dovoljan trijumf.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Džejkob Kobs sa 14 poena, dok su po 12 dodali Hasan Martin i Nikola Ivanović.

Partizan je predvodio Novica Veličković sa 11 poena, a ujedno je on bio i jedini dvocifren u svom timu.

Budućnost je prva sa sedam pobeda i jednim porazom, dok je Partizan peti sa pet trijumfa i tri poraza.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Poraz Partizana u Podgorici (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2019

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Podgorici od ekipe Budućnosti sa 65:60 (19:12, 18:17,15:25, 14:8), u derbiju 8. kola regionalne ABA lige...Domaći tim uspeo je da nadoknadi zaostatak od osam poena, a u neizvesnoj završnici meča u "Morači" uspeo je da dođe do sedme pobede u takmičenju,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.