Budućnost otima pojačanje Partizanu?!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2020, 13:17

Budućnost ''otima'' pojačanje Partizanu?!

Novi momenti!

Tek što se pojavila informacija da je Partizan, navodno, zainteresovan za da svoju bekovsku liniju pojača italijanskim reprezentativcem Amedeom dela Valeom, danas stiže ''kontra'' iz Podgorice.

Naime, tamošnje ''Vijesti'', pozivajući se na izvore iz Italije sa sajta ''Superbasket.it'', prenose da sada i Budućnost razmatra mogućnost dovođenja 27-godišnjeg košarkaša!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Navodno je Dela Vale nezadovoljan svojim statusom u Gran Kanariji, a podatak da u prethodnoj utakmici Evrokupa protiv Burse nije ulazio u igru, dodatno je pojačala spekulacije da će uskoro promeniti sredinu.

S obzirom na povredu Ognjena Jaramaza, čini se da bi Dela Vale bio potrebniji Partizanu nego Podgoričanima, ali da sačekamo epilog...

Podsetimo, Budućnost je prethodnih dana bila veoma aktivna na tržištu, angažovala je bivšeg kapitena Crvene zvezde Luku Mitrovića, dok će Marko Tejić u redovima filijale Budućnosti, u ekipi Studentskog centra, da se bori za mesto u ekipi Petra Mijovića.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budućnost se rešila Amerikanca

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2020

Raskinut je ugovor sa Amerikancem nakon slabih partija u ovoj sezoni...Nekako očekivano, Budućnost se rastala sa Rašadom Vonom...Američki košarkaš koji je pre pet godina bio 17. pik na draftu je ovu sezonu odigrao očajno, postigao je samo 12 poena u čitavoj sezoni...Prethodnu utakmicu protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.