Budući lider ekipe Partizana? Drčan, bezobrazan, ima stav...

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budući lider ekipe Partizana? ''Drčan, bezobrazan, ima stav...''

Ove zime je skrenuo pažnju na sebe, možda se već na proleće ozbiljnije nametne.

Mladi štoper Partizana Strahinja Pavlović će tek u maju napuniti 18 godina, ali je već ove zime stekao prvo iskustvo na pripremama seniorskog tima crno-belih i pokazao da se vrlo brzo na njega može ozbiljno računati, imajući u vidu i prethodne primere Nikole Milenkovića ili Svetozara Markovića koji su takođe kao tinejdžeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspeli da se izbore za mesta startera u Partizanu.

Mnogi ga porede sa popularnim ''Blekijem'' koji je pre godinu i po otišao iz Partizana u Fiorentinu za pet miliona evra, a na Pavloviću je da takve procene i opravda u narednom periodu.

Njegove kvalitete je na zanimljiv i konkretan način prokomentarisao njegov 15 godina stariji saigrač Milan ''Lola'' Smiljanić, koji baš u Pavloviću vidi novog lidera ekipe Partizana u narednim sezonama.

''Nema mnogo dobrih štopera sa levom nogom. Takvog igrača Evropa želi. On mora da radi na sebi, ima sve predispozicije. Malo je dobrih mladih levonogih štopera. Drčan je, bezobrazan, što mi se baš sviđa. Ima stav. Vidim u njemu lidera u nekom periodu'', istakao je Smiljanić, a prenosi ''Mondo''.

Foto: Screenshot/YouTube/Danas Conference Center

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.