Brutalne vesti za Ivana Ivanova: Nova operacija kolena i nova duga pauza

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2014, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalne vesti za Ivana Ivanova: Nova operacija kolena i nova duga pauza

Ivan Ivanov baš nema sreće u Bazelu. Nekadašnji prvotimac Partizana će provesti više od godinu dana bez fudbala zbog povrede ligamenata desnog kolena.

Ivanov je ligamente pokidao u prijateljskom meču prošlog januara i bio je podvrgnut operaciji i rehabilitacionom periodu u trajanju od osam meseci. Međutim, tokom procesa oporavka ligamenti su opet stradali jer prva operacija nije bila urađena dobro i Bugarin je ponovo morao pod nož. Ivanov je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << juče operisao povređeno koleno, a Bazel je saopštio da je hirurški zahvat protekao u najboljem redu.

Prve prognoze glase da će nekada najbolji igrač Partizana odsustvovati sa terena do proleća naredne godine što znači da će proći više od godinu dana od kako nije igrao fudbal.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Šok za Ivanova - Nova operacija i višemesečna pauza!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2014

Bivši fudbaler Partizana Ivan Ivanov ponovo je morao na operaciju ligamenata kolena koje je već operisao, zbog čega ga očekuje pauza do proleća 2015. godine.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.