Izvor: Beta, 08.Mar.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brković želi dobar rezultat u Osijeku

BEOGRAD, 8. marta 2014. (Beta) - Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković izjavio je u subotu da će njegova ekipa pokušati da se vrati neporažena iz Osijeka, sa utakmice protiv Neksea, u 16. kolu regionalne SEHA lige.

"Svesni smo da je ekipa Neksea favorit, naročito nakon dve velike pobede koje su ostvarili u prethodna dva kola. Daćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i da se neporaženi vratimo iz Osijeka", rekao je Brković.

Rukometaši Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u nedelju od 17 sati u Osijeku igraju protiv Neksea, utakmicu 16. kola SEHA lige. Partizan je poslednji, 10. na tabeli sa dve pobede i 13 poraza, dok Nekse zauzima sedmo mesto, sa pet pobeda, dva remija i osam poraza.

U prošlom kolu crno-beli su pobedili skopski Metalurg sa 23:22, golom Aleksandra Radovanovića u poslednjim trenucima utakmice, dok je Nekse pobedio Vardar sa 32:25.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.