Brković pred Nant: Da naučimo nešto

Izvor: B92, 11.Okt.2013, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brković pred Nant: Da naučimo nešto

Rukometaši Partizana igraju u subotu (19:30) utakmicu 3. Kola EHF Kupa protiv francuskog Nanta na Banjici.

Nant je prošle sezone igrao u finalu ovog takmičenja, a u svojim redovima ima nekoliko klupskih i reprezentativnih šampiona.

"Jasno je da su favoriti, ali to ne znači da će se naša mlada ekipa predati. Očekujem da ćemo na terenu biti energični i borbeni i da ćemo, pre svega, nešto naučiti iz ove utakmice", rekao je trener Partizana Aleksandar Brković. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kapiten crno-belih, Miloš Kostadinović, pozvao je sve ljubitelje rukometa da podrže njegovu mladu ekipu koja je iznenada ove godine dobila priliku da se bori za minutažu u utakmicama sa jakim protivnicima.

"U goste nam dolazi jedna od najboljih francuskih ekipa, i našim mladim igračima ne preostaje ništa drugo osim da se bore i da dostojno predstavljaju klub“, rekao je Kostadinović.

Partizan i u ovom meču nastavlja sa kampanjom Rukomet se vratio, a promoter na utakmici sa Nantom je košarkaš Partizana, Žofri Lovernj. Po završetku utakmice, deca koja budu na tribinama, moći će da siđu na teren i da se slikaju sa svojim omiljenim igračima.

Povodom dana Opštine Rakovica, RK Partizan organizuje reviju mini rukometa za decu II i IV razreda svih osnovnih škola sa teritorije opštine Rakovica.

Utakmice će se igrati u SC Rakovica sa pocetkom od 10 sati, a turnir ce otvoriti predsednik opštine Rakovica, Milosav Miličković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brković pred Nant: Da naučimo nešto

Izvor: B92, 11.Okt.2013

Rukometaši Partizana igraju u subotu (19:30) utakmicu 3. Kola EHF Kupa protiv francuskog Nanta na Banjici...Nant je prošle sezone igrao u finalu ovog takmičenja, a u svojim redovima ima nekoliko klupskih i reprezentativnih šampiona..."Jasno je da su favoriti, ali to ne znači da će se naša mlada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.