Brković: Tatran veliko iskustvo

Izvor: B92, 08.Nov.2013, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brković: Tatran veliko iskustvo

Trener Partizana Aleksandar Brković rekao je da je za crno-bele gostovanje slovačkom Tatranu u Prešovu jedno od najtežih u regionalnoj SEHA ligi.

"Dosadašnjim igrama i rezultatima Tatran je pokazao, možda, i najbolju formu u ligi, pa je ovo za nas verovatno jedno od najtežih gostovanja. Iskoristićemo ga za sticanje neophodnog iskustva pred utakmice koje dolaze", izjavio je Brković uoči polaska ekipe u Slovačku. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Posle sedam odigranih kola u regionalnoj ligi crno-beli su poslednji na tabeli sa jednom pobedom i šest poraza. Tatran je drugi sa šest pobeda i dva poraza.

"Iako imamo dosta kadrovskih problema zbog izostanka Aleksandra Radovanovića, golmana Ristanovića i odlaska Potića, to nas neće sprečiti da u ovaj meč udjemo motivisani i sa željom da se dokazujemo i borimo. Takođe očekujem da nam debitanti značajno pomognu u tome", naveo je bek Partizana Igor Mršulja.

Utakmica osmog kola regionalne lige između Tatrana i Partizana igra se u subotu od 18 sati u Prešovu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brković: Tatran veliko iskustvo

Izvor: B92, 08.Nov.2013

Trener Partizana Aleksandar Brković rekao je da je za crno-bele gostovanje slovačkom Tatranu u Prešovu jedno od najtežih u regionalnoj SEHA ligi..."Dosadašnjim igrama i rezultatima Tatran je pokazao, možda, i najbolju formu u ligi, pa je ovo za nas verovatno jedno od najtežih gostovanja. Iskoristićemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.