Brković: Radovanović prelomio utakmicu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Sep.2012, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brković: Radovanović prelomio utakmicu

Još jedan u nizu uspeha ostvario je mladi stručnjak Partizana Aleksandar Brković, s pravom je sijao posle meča:
Utakmica je bila izuzetno teška za oba tima, nametnuto nam je breme favorita i to nas je dosta opteretilo. Imam neiskusne igrače koji se u nekim trenucima nisu najbolje snašli, mada najvažnije od svega je da smo prošli.
Mušterija je i ove godine bila, baš kao i prethodne, Porto. Koji meč je bio lakši:
Po svemu sudeći prošlogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << utakmica je bila lakša, bez obzira što smo na ovom susretu bili domaćini. Ipak, verujem da je uspeh veći, jer sada imamo mlađi tim.
Da li možete da prokomentarišete sjajnu partiju mladog Mihajla Radovanovića:
On iz godine u godinu sve više napreduje, stalno potvrđuje potencijal. I sada je pokazao nivo i nadam se da će tako nastaviti. On je prelomio utakmicu.
Koga biste želeli u finalu:
Sve jedno mi je bilo i ostalo. Mada, više bih voleo da je to Lovćen što zbog atmosfere, a što zbog činjenice da bi mi se momci opustili.
Obradović: Kvalitetom daleko od LŠ
Strateg Porta Ljubomir Obradović, vidno neraspoložen je rekao:
Partizan je zasluženo pobedio, više je želeo, više je znao, i to je iskoristio. Mi smo imali pehove sa povredama, nedostajao nam je pivot, koji mnogo znači ovom timu, ali sad samo možemo da kukamo, nema ništa od Lige šampiona. Partizan je imao još jednog igrača više, jer ga je publika nosila tokom čitavog meča.
Da li Vas je isključenje Rozarija poremetilo:
Jeste, jer nisam imao adekvatnu zamenu što se najviše videlo u odbrani.
Na kraju je Obradović dodao:
Partizan je već bio u Ligi šampiona, ali mogu da kažem da su svi timovi sa ovog turnira daleko od tog kvaliteta. Nama sada preostaje da se danas borimo za Ligu Evrope, što opet nije loše.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.