Brković: Na pobedu na Cetinju

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brković: Na pobedu na Cetinju

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je da crno-beli sa dosta samopouzdanja ulaze u meč 12. kola regionalne SEHA Lige protiv Lovćena.

On je dodao da se nada pomoći navijača u hali na Cetinju.

"Idemo na ovu utakmicu željni još jedne dobre partije i zašto ne i bodova. Nadam se da ćemo u tome imati podršku naših navijača kojih ima puno u Crnoj Gori", rekao je Brković.

Crno-beli su u dosadašnjem delu takmičenja savladali jedino Lovećen, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i to na domaćem terenu.

"Očekujemo tešku utakmicu, ali naša spremnost, disciplinovana odbrana i srčanost daju nam za pravo da se nadamo novoj pobedi. Iako smo jedna od mladjih ekipa u ligi - pokazali smo da možemo sasvim ravnopravno da se borimo i pariramo timu kao što je Vardar, iako nismo izvojevali pobedu. Sama ta činjenica pokazuje da nijedna ekipa ne treba da nas shvati olako", poručio je pivot Partizana Ivan Popović.

Utakmica izmedju Lovćena i Partizana igra se sutra od 18 sati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brković: Na pobedu na Cetinju

Izvor: B92, 28.Nov.2013

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je da crno-beli sa dosta samopouzdanja ulaze u meč 12. kola regionalne SEHA Lige protiv Lovćena...On je dodao da se nada pomoći navijača u hali na Cetinju..."Idemo na ovu utakmicu željni još jedne dobre partije i zašto ne i bodova. Nadam se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.