Brković: Igrali smo slabo u napadu

Izvor: B92, 21.Okt.2012, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brković: Igrali smo slabo u napadu

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je da je nezadovoljan onim što su crno-beli pokazali na današnjem gostovanju u Hamburgu.

Prvak Srbije očekivano je izgubio od istoimenog nemačkog tima rezultatom 30:24, u utakmici 4. kola A grupe Lige šampiona, što je njegov treći poraz u dosadasnjem delu takmičenja.

"Nisam zadovoljan onim sto smo večeras prikazaIi, Generalno, mislim da smo igrali mnogo slabo u napadu, bez obzira na to sto je Hamburg igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u oslabljenom sastavu."

"Umesto da to iskoristimo, mi smo ispustili novu sansu da pobedimo", izjavio je Brković posle meča.

On je dodao da je Hamburg, bez obzira što je bio oslabljen, potvrdio da je jaka ekipa, naročito na svom terenu.

"Eto, nismo odigrali na onom nivou na kom smo mislili da ćemo igrati. Bili smo optimisti, ali na kraju nije ispalo onako kako smo zamislili”, rekao je trener Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.