Brazilac danas stiže u Partizan

Izvor: Prva.rs, 18.Jun.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac danas stiže u Partizan

 

Dornelas ima 25 godina, visok je 189 centimetara, a igra na poziciji levog štopera i levog beka.
U Partizan stiže na šestomesečnu pozajmicu, a dolazi kao član jednog od najvećih brazilskih klubova Fluminensea. Ipak, Dornelas je promenio čak devet klubova u poslednjih sedam godina, a za Flu je odigrao samo sedam utakmica prošle sezone.
Karijeru je počeo u redovima najvećeg rivala Flamenga 2008, potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je igrao za Paranu, Palmeiras, Kruzeiro, Atletiko Paranaense, Vitoriju i kratko Bragantino ove godine. 

Dornelas ima i malo evropskog iskustva, tokom sezone 2008/2009 je bio član nemačkog Hofenhajma, ali je odigrao samo šest utakmica u Bundesligi. 

Očekuje se da Dornelas već tokom dana priključi timu na pripremama na Tari. Brazilac je četvrto pojačanje Partizana ovog leta, posle Nikole TrujićaMarka Jevtovića Valerija Božinova

Crno-beli će u ponedeljak dobiti rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a sezonu zvanično počinju 11. jula, utakmicom prvog Superkupa Srbije protiv Čukaričkog.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.