Bravo deco! Roditelji, ugledajte se na njih! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Jan.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo deco! Roditelji, ugledajte se na njih! (VIDEO)

Sjajan gest mladih vaterpolista Partizana i Beograda.

Foto: MN Press

Mladi vaterpolisti Partizana i Beograda poslali su u ponedeljak uveče fantastičnu poruku sa bazena na Banjici - dan nakon što je njihov meč prekinut zbog tuče roditelja na tribinama - tako što su ipak "odigrali" nastavak meča.

Naime, uprkos tome što su iz Partizana tražili da se pobeda pripiše Beogradu, rival to nije prihvatio, pa su se dečaci, vreme koje je preostalo, dva minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i 50 sekundi, dobacivali, a zatim zatražili da se pobednik odluči bacanjem novčića.

Mladi vaterpolisti Partizana i VK Beograda su "održali lekciju” nama starijima i pokazali da su dostojni imena svojih klubova.Dobacivali su se loptom 2 minuta i 50 sekundi a zatim zamolili direktore svojih klubova da bace novčić i na taj način odluče pobednika. pic.twitter.com/ENDP2aoiph

— Vaterpolo klub Partizan (@officePartizan) January 14, 2019Tuča roditelja na vaterpolu! (VIDEO)

U trenutku prekida, rezultat je bio 5:5.

U bacanju novčića više sreće imao je Partizan, ali to je svakako najmanje važno.

Ranije tokom dana, Partizan je odlučio da zabrani ulazak navijačima na tribine, kao i da suspenduje trenera Sinišu Budraka, čije je isključenje prethodilo incidentu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.