Bravo, crno-beli - oproštaj od Evrope u velikom stilu! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Dec.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo, crno-beli - oproštaj od Evrope u velikom stilu! (video)

Odlična igra Partizana u poslednjem meču u Evropi ove sezone.

Puleni Sava Miloševića su se časno oprostili od Evrope. Partizan je savladao Astanu sa 4:1 (3:0) i tako je stigao do nova tri boda. Sada još više boli ono što se dešavalo u Holandiji, pošto je Mančester savladao AZ sa ubedljivih 4:0.

Partizan je danas igrao bez Natha i Miletića, a nije spreman bio ni Lazar Marković. Nije to sprečilo crno-bele da napadaju danas od prvog minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a već jedan od prvih napada je urodio plodom.

Nakon akcije koja je tekla po levoj strani, lopta je došla do Sadika, ovaj je ostavio za Sumu koji se izborio za poziciju za udarac, ali je njegov šut odbranio Erić. Ne i odbijenu loptu, 1:0 za crno-bele, Suma je strelac.

Partizan je pojačavao ritam, Astana je došla na izlet do Beograda o čemu je govorio i Rukavina, pa je bilo pitanje koliko ćemo golova videti u mreži Kazahstanaca.

U 21. minutu već je bilo 2:0, nakon loše reakcije fudbalera Astane, Tošić je povukao kontru, dodao do Sadika koji postiže novi gol Astani, nakon ona dva u Kazahstanu.

Pet minuta kasnije, nova lopta u mreži Erića, ovoga puta su po levoj strani kombinovali Urošević i Sadik, Asano je na kraju uspeo da uhvati trk i da iz trka pogodi za 3:0.

Golove iz prvog poluvremena pogledajte u ovoj vesti.

Ekipa iz Kazahstana je odigrala daleko ozbiljnije drugo poluvreme. Napadi Partizana su bili lošiji, bez spremne ideje, dok su fudbaleri Astane imali par dobrih akcija.

Pretio je Kizničenko dva puta, Rotariu jednom, i Rukavina je imao jednu dobru akciju po desnoj strani, ali je odbrana Partizana uspevala nekako da izađe na kraj sa njima.

Usledila je i povreda Stojkovića, u pitanju je prepona, nakon čega je u igru ušao Filip Kljajić.

Verovali ili ne, čuli su se i zvižduci fudbalerima Partizana koji su delovali nezainteresovano sredinom drugog dela igre. To kao da je nateralo Asana da pokaže šta zna.

Japanac je kao brzi voz prošao po sredini, dodao na najbolji mogući način do Sadika koji obilazi Erića i šalje loptu u praznu mrežu za 4:0! Bio je 76. minut.

Samo tri minuta kasnije Astana stiže do zasluženog gola kada gledamo samo drugo poluvreme, i to uz džak sreće. Rotariu je hteo da centrira, lopta je zahvatila Strahinju Pavlovića i prevarila golmana Kljajića za 4:1.

Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat, nismo videli više šansi do kraja utakmice.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Navijači crno-belih zadovoljno trljaju dlanove zbog Sadika! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 13.Dec.2019

Evo šta se dešava na Tviteru...Partizan se dostojanstveno oprostio od Evrope...Uspeo je da savlada ekipu Astane sa 4:1 i da tako stigne do osmog boda u Ligi Evrope...Ispostavilo se kao nedovoljno, AZ je na kraju bio bolji i kao drugoplasirani je stigao do šesnaestine finala Lige Evrope...Navijači...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.