Bravo! Usponi i padovi, na kraju pobeda Partizana u Veneciji!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo! Usponi i padovi, na kraju pobeda Partizana u Veneciji!

Pobeda Partizana na startu Evrokupa.

Slavlje Partizana na startu Evrokupa i to na gostovanju u Veneciji. Ekipa Andree Trinkijerija je slavila rezultatom 63:66.

Nakon početnog egala, crno-beli prave seriju od 8:0 na kraju prve deonice koja je završena na maestralan način, Jaramaz je u stilu Saleta Đorđevića pogodio trojku za 19:11.

Partizan je odigrao fantastičnu odbranu, nije primio niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedan koš u poslednjih 3 i po minuta.

U nastavku dobra igra crno-belih do pred sam kraj poluvremena kada je nastupilo nekoliko crnih minuta.

Vodio je Partizan sa 18:30 nakon poena Rašona Tomasa, ali od tada ekipa Andree Trinkijerija nije pogodila niti jedan koš do kraja poluvremena, odnosno čitavih 4 minuta. Venecija je prišla na 4 poena zaostatka pred početak drugog poluvremena.

Ponovo su crno-beli stvorili ozbiljniju razliku nakon trojke Birčevića (32:42), ali je usledio novi pad.

Venecija je prišla na samo minus od jednog poena razlike, na drugoj strani je Nikola Janković promašio zicer. Ipak, nakon dobre odbrane, Partizan je pogodio trojku preko Gordića, potom je i Pejdž pogodio trojku za velikih 54:47 što je možda i prelomni trenutak utakmice.

Partizan je stvorio 8 poena razlike nakon što je Mozli zakucao na 3 i po minuta utakmice, ali su domaći u poslednji minut ušli sa 4 poena zaostatka. Nakon trojke Bramosa bilo je 61:64, ali je na drugoj strani Mozli  je pogodio jedno slobodno bacanje i to o tablu za +4, Partizan je u sledećem napadu imao +2 i dva slobodna bacanja Gordića koji je promašio oba. Ipak, uz dosta sreće, lopta dolazi do Voldena koji pogađa samo jedno bacanje za +3, a na drugoj strani domaći nisu uspeli da reše situaciju.

U ekipi Partizana Pejdž je imao 14 poena, Tomas 13, a Jaramaz 12. Bramos je bio jedini dvocifren u ekipi Venecije sa 12 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MOĆNI PARTIZAN SLAVIO U VENECIJI: Crno-beli šokirali šampiona Italije na startu Evrokupa! VIDEO

Izvor: Kurir, 01.Okt.2019

Košarkaši Partizana savladali su Veneciju sa 66:63 (11:19, 17:11, 19:18, 16:18) u utakmici 1. kola Evrokupa!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.