Braun napustio Partizan

Izvor: Mondo, 24.Nov.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braun napustio Partizan

Amerikanac nije više član crno-belih

Entoni Braun potpisao je pre mesec dana ugovor sa Partizanom do kraja sezone, ali ta saradnja nije dugo potrajala.

Amerikanac, koji se okušao i u NBA ligi, napustio je crno-bele pred derbi ABA lige sa Crvenom zvezdom i vratio se u domovinu, prenosi "Sportski žurnal".

Braun nije bio u planovima Andree Trinkijerija, što Italijan nije ni krio, tako da nije nastupao na poslednja dva meča u Evrokupu, kao i na duelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Podgorici protiv Budućnosti u prethodnom kolu ABA lige, pa je bilo jasno da je razlaz blizu.

U Evrokupu je odigrao samo dva meča za Partizan, ali nije uspeo da se upiše u strelce, dok je na njima zabeležio 2,5 skokova i tri asistencije u proseku.

U ABA ligi nastupao je samo protiv Mege, u 6. kolu. Na terenu je proveo 100 sekundi i nije uspeo da ostvari bilo kakav učinak.

Dvadesetšestogodišnji košarkaš, koji je diplomirao na Stenford Univerzitetu, u Beograd je stigao iz Filadelfije za koju je nastupao tokom leta, a u karijeri je igrao i za Lejkerse, Minesotu, Orlando, Nju Orleans, kao i u razvojnoj NBA ligi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.