Brate, ovo nisi zaslužio... Sad sve gubi smisao

Izvor: B92, 02.Nov.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Brate, ovo nisi zaslužio... Sad sve gubi smisao"

Grupa navijača Partizana koja se nalazi na istočnoj tribini stadiona u Humskoj se oprostila od ubijenog Ljubomira Markovića.

37-godišnji Beograđanin je upucan u petak uveče.

On je nekada bio pripadnik grupe "Alkatraz", koja je bila vodeća na Partizanovom "jugu".

Veći deo pripadnika te grupe je osuđen na zatvorske kazne, posle čega je primat preuzela grupa "Janjičari", koju su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << činili uglavnom bivši navijači drugih beogradskih klubova.

Po puštanju na slobodu, Marković se vratio na "jug", ali nije bio među "vođama", dok se većina nekadašnjih članova "Alkatraza" preselila na istočnu tribinu.

"Brate, ovo nisi zaslužio. Kićo, večna ti slava", napisano je na transparentu objavljenom na istočnom delu tribina stadiona u Humskoj, uz dodatak "Sad sve gubi smisao".

Za to vreme, na nekada "moćnom jugu", tokom utakmice sa Vojvodinom, prisutan je veoma mali broj navijača, a evidentno je i da na ogradi nema zastava pojedinih grupa koje su dosad bile redovne u tom sektoru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.