Brašanac: Nije lepo kada se pogleda tabela

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brašanac: "Nije lepo kada se pogleda tabela"

Vezni fudbaler Partizana Darko Brašanac priznaje da pogled na superligašku tabelu nije prijatan ali veruje da crno-beli mogu da smanje zaostatak za "večitim" rivalom.

Igrač crno-belih Darko Brašanac je naveo da je ekipa obavila dobar posao na pripremama i dodao da svi jedva čekaju utakmicu u nedelju.

"Nije lepo kada se pogleda tabela, to je prevelika razlika... Neke utakmice smo gubili kao deca, pritisak je kad se igra u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizanu, ali to nam daje motiv da u drugom delu sezone smanjimo što više bodovni zaostatak", rekao je Brašanac novinarima.

Brašanac je naveo da niko još u timu ne pominje "večiti derbi" jer je utakmica sa OFK Beogradom prioritet.

"Niko još ne pominje derbi, stvarno ima dosta vremena. Imaćemo sasvim dovoljno vremena da se spremimo posle OFK Beograda", kazao je Brašanac.

"Najbitnije i za mene i za ekipu da pobeđujemo. Ekipa je mlađa nego u prvom delu šampionata, rano je za neke procene i poređenja, ali je na pripremama sve izgledalo dobro. Pokazali smo novu energiju i to treba da prenesemo na prvenstvo", rekao je on.

Prvu takmičarsku utakmicu u 2016. godini aktuelni šampion igra u nedelju od 14 časova na stadionu Obilića na Vračaru, protiv ekipe OFK Beograda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.