Branko Ružić podneo ostavku, Mile Jovičić ostaje

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2013, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Ružić podneo ostavku, Mile Jovičić ostaje

Potpredsednik Partizana Branko Ružić na današnjoj sednici Upravnog odbora Partizana zatražio je od njegovih članova da izaberu novog drugog čoveka crno–belih, navodi se na sajtu Partizana.
(FOTO: V. Marković)
Ružić je zbog imenovanja na funkciju ministra bez portfelja za evropske integracije primoran da se povuče sa funkcije u Partizanu.
Takođe, ponuđena ostavka drugog potpredsednika tima iz Humske Mileta Jovičića koju je ponudio na prethodnoj sednici nije prihvaćena.
Na današnjoj sednici UO Partizana, sportski direktor Albert Nađ podneo je izveštaj o svom radu, a isto su učinili i trener Vuk Rašović i direktor omladinske škole Momčilo Vukotić.
Zaključeno je da u Upravnom odboru postoji potpuno jedinstvo oko ostvarivanja ključnih strateških i takmičarskih ciljeva kluba.
U tom pravcu predsednik kluba Dragan Đurić je zatražio još veću aktivnost na realizaciji ciljeva, što je jednoglasno podržano.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.