Božinove, koliko ti je šansi potrebno za gol?

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božinove, koliko ti je šansi potrebno za gol?

Po ko zna koji put u tekućoj sezoni "najveće pojačanje" Partizana iz letnjeg prelaznog roka pokazalo je da na pet i više propuštenih prilika uspeva da postigne jedan gol.

Valerij Božinov stigao je prethodnog leta u Partizan kao najzvučnije pojačanje iako je u startu predočeno da će Bugarinu biti potrebno određeno vreme da se vrati u formu zbog povrede sa kojom je imao problema.

Na startu domaće Superlige Bugarin je pošteno zarađivao novac koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu po ugovoru pripada pošto je u jednom momentu bio najbolji strelac u šampionatu.

Ubrzo je postalo jasno da napadaču Partizana treba sijaset prilika da bi postigao jedan gol, a o tome šta je sve u minulih 17 kola uspeo da promaši ne treba trošiti reči.

Večeras je Valerij Božinov postigao svoj osmi ligaški gol u remiju Partizana sa Jagodinom, a ponovo je Bugarin imao najmanje pet odličnih prilika koje nije uspeo da iskoristi.

Sve prilike u kojima se našao Božinov viđene su u drugom poluvremenu duela pod Đurđevim Brdom, a prosto je neshvatljivo da igrač sa iskustvom koje ima Bugarin troši toliko lopti ne bi li postigao jedan gol.

Da je Božinov pogađao svaki treći put kada se našao u dobroj prilici do sada bi pored njegovog imena stajala brojka od najmanje 20 postignutih golova a kako to nije slučaj postavlja se pitanje zašto stručni štab ne da šansu Ivanu Šaponjiću kada već ima "lufta" da trpi tolike promašaje.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.