Božinov o Partizanu, Savu i Zvezdi sa puuuno novca! Šta je poželeo Stojketu?

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božinov o Partizanu, Savu i Zvezdi sa "puuuno" novca! Šta je poželeo Stojketu?

Bugarin sa setom govori o vremenu provedenom u Beogradu.

Nekadašnji fudbaler Partizana Valerij Božinov osvrnuo se u opširnom intervjuu za Sportski žurnal na stanje u Partizanu.

Bugarin je istakao da je oduševljen trenerom Savom Miloševićem.

"Savo je kul, super lik, znam ga od ranije. Začudilo me je što je postao trener. Ne, ne u tom smislu... Savo je karakter, više sam ga video kao predsednika – Saveza, Partizana. Viši nivo! Međutim... Svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu čast! Čitao sam intervju gde je objasnio da je želeo da bude trener. I – dobro radi. Zar mislite da je lako boriti se sa Crvenom zvezdom, sa puuuno novca, dva puta zaredom u Ligi šampiona? U Humskoj je sad drugačije, ali ako Milošević ovako nastavi biće i Partizan prvak. Živim da Grobari ponovo dožive Ligu šampiona", poželeo je nekadašnji as Juventusa, Mančester sitija i brojnih klubova širom sveta.

Božinov je otkrio da se i dalje čuje sa nekadašnjim saigračima iz Humske.

"Čujem se sa Sašom lićem, naravno. Sa Džigijem Ninkovićem, Jankovićem, pre neki dan sa Stojketom. Poželeo sam mu da se sve ovo smiri i da uvede Partizan u Ligu šampiona. Da slavimo zajedno, sa navijačima. Sa dosta ljudi sa kojima sam ostao dobar. Pratim ja sve. Ne mogu da zaboravim taj period u Beogradu, ponosan sam što sam igrao u Partizanu, borio se i davao golove za najbolje navijače", istakao je on.

Napadač se potom prisetio jeseni 2015. godine kada je sa Partizanom bio nadomak evopskog proleća u Ligi Evrope.

"Srce mi se i dan-danas stegne. Izgleda da nema sreće kad smo u grupi sa AZ Alkmarom. I sad su ga momci nadigrali, ali... Bilo mi ih je žao, pokazali su da su kvalitetniji, ali u fudbalu nema pravila. Da vam kažem nešto: za srpski fudbal je odlično što su i Partizan i Zvezda u Evropi – dosta novca, u Beograd dolaze veliki klubovi, priča se o talentovanoj deci. Reklama. Nadam se, samo, da će ova situacija što pre da se smiri", rekao je trenutno fudbaler Peskare.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.