Božinov: Ne radim ovo zbog sebe, nego zbog Partizana

Izvor: N1 televizija, 05.Jul.2016, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božinov: Ne radim ovo zbog sebe, nego zbog Partizana

Prošle sezone 18 golova i to sve u prvenstvu za bugarskog majstora. Nijedan u Evropi. Nijedan u tri derbija.

Nijedan u utakmicama koje odlučuju.A sad, pred početak nove sezone, Valeri Božinov je sam sebi postavio cilj, a to je da prebaci „kotu 20“ i da pogotke u dresu crno-belih, pod uslovom da u njemu ostane, ravnomerno rasporedi na sva takmičenja.

„Nadam se da ću naredne sezone dati više od 20 golova. Želim da pomognem ekipi gde god bude trebalo“, poručuje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bugarski napadač sa priprema u Poljskoj.

Tokom prelaznog roka dobio je konkurenciju u vidu Nikole Đurđića, međutim, napominje da ga ona raduje i da je posle razgovora sa šefom stručnog štaba Ivanom Tomićem došao do saznanja da bi mogao da ima drugačiju ulogu na terenu.

„Kad si špic moraš da daješ golove, ali ne samo to.

Treniram ozbiljno, trčim više nego ranije, hoću da se spremim i budem jedan od najboljih igrača Partizana. To što sam lane dao 18 golova je prošlost. Sad se od mene očekuje veći doprinos u fazi odbrane. Da budemo kompaktni. Uostalom, tako mora da se igra u Evropi, dok je u Superligi drugačije“, jasan je bivši fudbaler mnogih poznatih klubova...

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.