Božić pred put u Zagreb: Opušteno, pa šta bude...

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić pred put u Zagreb: Opušteno, pa šta bude...

Trener Partizana svestan da je Cedevita favorit u duelu sa njegovim timom.

Foto: MN Press

Košarkaši Partizana u 12. kolu ABA lige igraju u Zagregu protiv Cedevite. Imajući u vidu trenutan kvalitet i formu dva tima, nije teško zaključiti da je domaćin apsolutni favorit u ovom meču.

Tako misli i trener crno-belih, Petar Božić.

"Cedevita je selektirala odličan tim koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sjajno funkcioniše u ABA ligi, ali i u Evroligi. Idemo na gostovanje bez pritiska, jer je uloga favorita u ovoj utakmici na strani protivnika. Na nama je da iz te rasterećenosti pronađemo šansu da uz maksimalnu angažovanost odigramo jednu dobru utakmicu", izjavio je Božić za klupski sajt.

Trener crno-belih ističe da Cedevita ima veliki fond kvalitetnih igrača i da im zbog toga gust raspored ne predstavlja veliki problem.

Centar Božo Đumić naveo je da se ekipa Partizana dobro pripremala tokom prethodnih sedam dana.

"Cedevita je veoma kvalitetna, što je i potvrdila tokom dosadašnjeg toka prvenstva. Sa druge strane, sigurno je da ćemo mi biti veoma motivisani. Vredno smo radili tokom prethodnih sedam dana, pripremali se i idemo tamo 100 odsto spremni", zaključio je centar crno-belih.

Meč u Zagrebu igra se u nedelju od 19 sati.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.