Božić o kaznama: Da nam budu motiv, a ne razlog nebrige za tim

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić o kaznama: Da nam budu motiv, a ne razlog nebrige za tim

Crno-beli u nedelju od 17 časova igraju protiv Igokee

Prilika za popravni. Ako popravni u očima navijača uopšte postoji. Deset poraza ima Partizan ove sezone, dva poslednja bila su jako bolna za crno-bele, koji su maltene ostali bez realnih šansi da se domognu plej-ofa Jadranske lige, ali će utakmicom protiv Igokee (nedelja, 17 časova, Pionir) pokušati da vrate deo duga Grobarima u razočaravajućoj sezoni. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Trener Petar Božić veruje u pomak.

Igokea je veoma iskusna ekipa, u odnosu na prvu utakmicu dovela je pojačanja, promenila trenera, a opravio se i Krstić. To je tim koji je pokazao ove godine da može da iznenadi,  da mu je iskustvo velika prednost. S druge strane, mi bi trebalo pred našom publikom da odigramo mnogo bolju utakmicu nego i protiv Mege, pogotovu u poslednjih 12-13 minuta, i protiv MZT-a, u nekim trenucima. Opet, u te dve utakmice je bilo dosta dobrih stvari, ali nismo uspeli da izdržimo i da utakmice privedemo do kraja u našu korist“, rekao je Božić.

Šef struke Partizana, zajedno sa saradnicima sa klupe, ali i kompletnim igračkim kadrom, pretrpeo je novčanu kaznu u vidu oduzimanja dela plate, pa se očekuje da tim posle takvog poteza uprave pokaže reakciju.

Za svakog kome je stalo, to može da bude samo motiv više, a ne da ga dovede u stanje neborbenosti ili nebrige za tim. Pritisak jeste veliki, ali pritisak moramo iskontrolisati da nas ne stegne, ne parališe, već da nam da motiv više i da ga pretvorimo u neke stvari koje su nam dosta pomagale da igramo dobro, agresivno i da kontrolišemo utakmicu”, dopunio je Božić.

Iskusni krilni centar Čedomir Vitkovac nastavlja u istom tonu.

Igokea ima dosta iskustva u svojim redovima, ove sezone je pokazala da može da napravi nekoliko iznenađenja. Rival je pribijen uz zid, ali i mi smo, i sigurno je da očekujem da pokažemo reakciju i da ovoj fenomenalnoj publici počnemo da vraćamo na pravi način” – dodao je Vitkovac.

KAKO DECA MOGU DO AUTOGRAMA...

Prethodnih godina postala je maltene tradicija da se najmlađi navijači Partizana međusobno druže na parketu Pionira, između dva poluvremena, ali kako je saopštio klub iz Humske 1 ta praksa moraće da bude malo modifikovana.

Partizan je ponosan na veliki broj mališana koji posećuju utakmice i koji čine naše mečeve posebnim. Ipak, posle nekoliko opomena i apela, koji su stigli kako od lige tako i od protivnika, da se obezbedi čistoća terena i neometano zagrevanje u pauzi između druge i treće četvrtine, klub je preuzeo obavezu da obezbedi neulazak na teren u obući u kojoj se hoda na ulici tokom velike pauze. Na ovaj način, na prvom mestu, štitimo igrače obe ekipe koji bi nesrećnim slučajem, usled klizanja uslovljenog tragovima koji su nastali ostacima sa đonova mališana mogli da se okliznu i povrede. Posle meča, deca će neometano moći da uđu na teren, slikaju se sa igračima i uzmu autograme“, stoji u saopštenju crno-belih

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.